Serényi Zsolt - akit jól ismerhetnek a Paprika TV nézői - saját bevallása szerint munka, vagyis a főzős műsorok forgatása közben lett a grillezés elkötelezett híve, s valóságos mestere, megannyi szabadtűzön készíthető recept ismerője. A kötetben tudását megosztja az olvasókkal is: szakácskönyvében
[>>>]
Serényi Zsolt - akit jól ismerhetnek a Paprika TV nézői - saját bevallása szerint munka, vagyis a főzős műsorok forgatása közben lett a grillezés elkötelezett híve, s valóságos mestere, megannyi szabadtűzön készíthető recept ismerője. A kötetben tudását megosztja az olvasókkal is: szakácskönyvében csupa ilyen BBQ és grill ínyencség leírása kapott helyet. Ezeket szubjektív megközelítésben szerint rendezte hat fejezetbe. A sort az emésztés és elkészítés szempontjából könnyűnek számító fogások nyitják meg (mint például a grillezett kínai kel, a sült lazacfilé és kacsamell, vagy a csípős csirkeszárnyak). Ezt követik a "csajozós receptek" (bárányhúsos padlizsán, csirke-garnélanyárs, gyömbéres pulykamell), a kiadós szendvicsek, wrapek és burgerek, a hétvégi partikra javasolt ételek (húsos nachos, saslik, disznósült, chili con carne), a - valóban brutális méretű - "nehézbombázók" (porchetta-szendvics, BBQ marhaoldalas, császárhús), illetve a desszertek. A szöveget színes fényképek illusztrálják.
[<<<]