Vrábel Krisztina neve összeforrt az ún. 160 grammos szénhidrátdiétáéval, ami sokaknak hozott megoldást súlyproblémáikra. A szerző több olyan szakácskönyvet is megjelentetett, ami segít megvalósítani ezt a fajta tudatos étkezést. Ezek sorát gyarapítja ez a mostani kiadvány is, ami csupa, ebbe
[>>>]
Vrábel Krisztina neve összeforrt az ún. 160 grammos szénhidrátdiétáéval, ami sokaknak hozott megoldást súlyproblémáikra. A szerző több olyan szakácskönyvet is megjelentetett, ami segít megvalósítani ezt a fajta tudatos étkezést. Ezek sorát gyarapítja ez a mostani kiadvány is, ami csupa, ebbe illeszkedő édességreceptet közöl. A bevezetőben Vrábel Krisztina elmagyarázza elméleti alapjait diétás módszerének, és tanácsokat ad ahhoz, hogy cukor helyett milyen édesítőszereket használjunk. Ezután tanulmányozhatjuk közel másfél száz oldalon a változatos, ízletes és csodálatos módon fogyókúrás desszerteket: magos sütiket és kekszeket; krémeket, habokat és fagyikat; péksütiket és kelt tésztákat; pitéket, tortákat, réteseket és palacsintákat; illetve kifejezetten ünnepi asztalra való, látványos édességeket. A szöveget kedvcsináló színes fényképek kísérik. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]