Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Hunok és magyarok konyhája
Alcím:
a hunáldozati ételektől a honfoglalás kori magyar fejedelmi konyháig ; [áldosok, karakányok, üstönyök, sütények]
Szerző:
Cey-Bert Róbert Gyula (1938)
Szerz. közl:
Cey-bert Róbert Gyula
Kiadás:
Budapest : Mezőgazda, cop. 2004
Eto:
641.568(439)(083.12)
;
930.8(=945.11)
;
936.91
;
392.8(369.1)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641.568(439)(083.12)
Fő
641.568
nemzeti ételspecialitások ; ételspecialitások, nemzeti
Földrajz
(439)
Magyarország
Formai
(083.12)
előírások ; receptek
ETO jelzet:
930.8(=945.11)
Fő
930.8
általános történeti áttekintések ; történeti áttekintések, általános ; népek története
Etnikai
(=945.11)
magyarok
ETO jelzet:
936.91
Fő
936.91
hunok története
ETO jelzet:
392.8(369.1)
Fő
392.8
étkezési szokások
Földrajz
(369.1)
hunok területei
Szakjel:
641
Cutter:
C 15
ISBN:
963-286-163-9
Nyelv:
magyar
Oldal:
122 p.
Megj.:
Bibliogr.: p. 118-119.
UKazon:
200426176
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
Nincs belépve
1.
Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ
641 C 15
244714
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer