Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (1 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Az élelmiszer-biokémia alapjai
Szerző: Lásztity Radomir (1929)
Szerz. közl: Lásztity Radomir
Kiadás: Budapest : Mezőgazd. Kvk., 1981
Eto: 577.1:663/664(035)
Szakjel: 576
Cutter: L 33
ISBN: 963-231-092-6
Nyelv: magyar
Oldal: 367 p.
Megj.: Bibliogr.: p. 343-347.
UKazon: 811942
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
1.Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ576 L 33143151Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1675 - InfoKer