Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Mediterrán ízek
Alcím:
a világ legjobb fogásai ahogyan a Földközi-tenger térségének szakácsai készítik
Szerző:
Jenkins, Nancy Harmon
Közrem.:
Halász Zoltán (ford.)
Szerz. közl:
Nancy Harmon Jenkins ; [ford. Halász Zoltán]
Kiadás:
Budapest : L & L, 2005
Eto:
641.568(4-015)(083.12)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641.568(4-015)(083.12)
Fő
641.568
nemzeti ételspecialitások ; ételspecialitások, nemzeti
Földrajz
(4-015)
Földközi-tenger vidéke
Formai
(083.12)
előírások ; receptek
Egys.cím:
The Essential Mediterranean (magyar)
Szakjel:
641
Cutter:
J 60
ISBN:
963-539-511-6
Nyelv:
magyar
Oldal:
254 p.
UKazon:
200526097
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
Nincs belépve
1.
Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ
641 J 60
250561
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer