Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Élelmiszeripari adalékanyagok és tápértéknövelő anyagok
Szerző:
Markovics Erzsébet
Szerz. közl:
Markovics Erzsébet
Kiadás:
Szeged : Szegedi Egyetemi K. + JGYF K., 2005
Eto:
663.05(075.8)
;
663.051
;
664
;
663.002.35
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
663.05(075.8)
Fő
663.05
adalékanyagok/italipar ; tartósítás/italipar ; utánkezelés/italipar
Formai
(075.8)
egyetemi tankönyv ; főiskolai tankönyv ; tankönyv, felsőoktatási intézményekben
ETO jelzet:
663.051
Fő
663.051
íz- és aromakialakító eljárások/italipar
ETO jelzet:
664
Fő
664
élelmiszereripar ; élelmiszerek előállítása ; élelmiszerek tartósítása ; tartósítás, élelmiszerek
ETO jelzet:
663.002.35
Fő
663.002.35
élelmiszeripari kiegészítő anyagok ; élelmiszeripari adalékanyagok ; élelmiszeripar/kiegészítő anyagok ; élelmiszeripar/adalékanyagok
Tárgyszó:
élelmiszeripar
;
adalékanyagok
;
élelmiszer-adalékanyagok
Szakjel:
663
Cutter:
M 33
ISBN:
963-7356-24-X
Nyelv:
magyar
Oldal:
138 p.
Megj.:
Bibliogr.: p. 133-134.
UKazon:
200606115
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
Nincs belépve
1.
Felnőtt KORLÁTOZOTT IDEIG KÖLCSÖNÖZHETŐ
663 M 33
252213
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer