Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Konzerv-, hús- és hűtőipari mikrobiológia
Szerző:
Deák Tibor (1935-2013)
;
Farkas József (1933-2014)
;
Incze Kálmán (1936)
Közrem.:
Lendvai Ildikó (közrem.)
;
Reichart Olivér (közrem.)
Szerz. közl:
Deák Tibor, Farkas József, Incze Kálmán ; [közrem. Lendvai Ildikó, Reichart Olivér]
Kiadás:
Budapest : Mezőgazd. Kvk., 1980
Eto:
663.18:664.8/.9
;
637.5:663.18
;
664.8/.9.037:663.18
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
663.18:664.8/.9
Fő
663.18
663.18
Fő
664.8/.9
élelmiszertartósítási eljárások ; tartósítási eljárások, élelmiszer
ETO jelzet:
637.5:663.18
Fő
637.5
hús, húskészítmények ; húskészítmények, hús
Fő
663.18
663.18
ETO jelzet:
664.8/.9.037:663.18
Fő
664.8/.9.037
664.8/.9.037
Fő
663.18
663.18
Szakjel:
663
Cutter:
D 34
ISBN:
963-230-147-1
Nyelv:
magyar
Oldal:
355 p.
Megj.:
Bibliogr.: p. 317-336.
UKazon:
802452
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
Nincs belépve
1.
Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ
663 D 34
137900
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer