Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(3 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
A Kárpát-medence historikus lakomái
Alcím:
[legmagasabb fokú beavatás a magyar gasztronómia történetébe] ; [mesélő gasztronómia]
Szerző:
Szeleczky Arnold
Szerz. közl:
Szeleczky Arnold
Kiadás:
[Budapest] : Szeleczky Art Management Kft., 2006
Eto:
641.5(439)(091)
;
930.85(439)
;
394.1(439)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641.5(439)(091)
Fő
641.5
főzés ; szakácsművészet ; az ételek elkészítése általában ; gasztronómia
Földrajz
(439)
Magyarország
Formai
(091)
történeti tárgyalásmód
ETO jelzet:
930.85(439)
Fő
930.85
művelődéstörténet
Földrajz
(439)
Magyarország
ETO jelzet:
394.1(439)
Fő
394.1
díszebéd ; ünnepi lakoma ; bankett ; társas étkezés
Földrajz
(439)
Magyarország
Tárgyszó:
kultúrtörténet
;
étkezési szokás
;
gasztronómiatörténet
;
magyar konyha
;
konyha, magyar
;
magyar gasztronómiatörténet
;
reneszánsz konyha
Szakjel:
641
Cutter:
Sz 54
ISBN:
963-06-0741-7
Nyelv:
magyar
Oldal:
268 p.
Megj.:
Bibliogr.: p. 264-266.
UKazon:
200622178
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
3 kölcsönözhető; ebből
3 elvihető
Nincs belépve
1.
Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ
641 Sz 54
256632
Kölcsönözhető
2.
Raktárban (KÖLCSÖNÖZHETŐ)
641 Sz 54
256631
Kölcsönözhető
3.
Raktárban (SEGÉDKÖNYVTÁR hétvégére)
641 Sz 54
256630
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer