Dokumentum
Polc:
(Könyv)
[Nincs]
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
A szakácsmesterség kézikönyve
Alcím:
Vendéglátóipari receptkönyv és konyhatechnológia
Szerző:
Venesz József (1912-1978)
;
Túrós Emil
Szerz. közl:
Venesz József, Túrós Emil
Kiad. jel:
2. kiad
Kiadás:
Budapest : Közgazd. és Jogi Kvk., 1980
Eto:
641.51.54:64.024
;
641.55(083)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641.51.54:64.024
Fő
641.51.54
641.51.54
Fő
64.024
üzemvezetés, szállodák ; szállodák, üzemvezetés ; üzemvezetés, étkezőüzem ; étkezőüzem, üzemvezetés
ETO jelzet:
641.55(083)
Fő
641.55
ételkészítés ; ételek ; étrend
Formai
(083)
táblázatok ; jegyzékek
Szakjel:
641
Cutter:
V 67
ISBN:
963-220-861-7
Nyelv:
magyar
Oldal:
724, [3] p.
UKazon:
801752
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer