Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (1 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Ételkészítési és felszolgálási ismeretek
Alcím: a vendéglátóipari szakközépiskolák számára
Szerző: Pető Gyula ; Kiss Imre
Szerz. közl: ... Pető Gyula, ... Kiss Imre
Kiad. jel: 3. váltlan kiad.
Kiadás: Budapest : Közgazd. és Jogi Kvk., 1991
Sorozat: Vendéglátó technológia/4.
Eto: 641.5(075.3) ; 641.55(083.12)(075.3)
Szakjel: 641
Cutter: P 64
ISBN: 963-222-347-0
Nyelv: magyar
Oldal: 216 p.
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető info
1.Mozgókönyvtár Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ641 P 64280404Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1675 - InfoKer