Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Ételkészítési és cukrászati ismeretek
Alcím:
a vendéglátóipari szakközépiskolák számára
Szerző:
Pető Gyula
Szerz. közl:
írta Pető Gyula
Kiad. jel:
6. kiad.
Kiadás:
Budapest : Dinasztia, 1996
Sorozat:
Vendéglátó technológia/2.
Eto:
641.5(075.3)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641.5(075.3)
Fő
641.5
főzés ; szakácsművészet ; az ételek elkészítése általában ; gasztronómia
Formai
(075.3)
középiskolai tankönyv ; tankönyv, középiskolai
Szakjel:
641
Cutter:
P 64
ISBN:
963-657-114-7
Nyelv:
magyar
Oldal:
337 p.
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
Nincs belépve
1.
Mozgókönyvtár Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ
641 P 64
280402
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer