Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Gyógyító táplálkozás
Alcím:
[sajátítsd el az étrenddel történő gyógyítás titkait]
Szerző:
Pitchford, Paul
Közrem.:
Farkas Eszter (ford.)
Szerz. közl:
Paul Pitchford, Farkas Eszter ford.
Kiadás:
Budapest : Édesvíz Kiadó, cop. 2009
Sorozat:
Életmód
Eto:
613.2
;
615.89(510)
;
641.55(083.12)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
613.2
Fő
613.2
táplálkozástudomány ; dietétika
ETO jelzet:
615.89(510)
Fő
615.89
természetgyógyászat ; népi gyógymódok ; gyógymódok, népi ; oszteopátia ; kézelemzés ; kézdiagnosztika
Földrajz
(510)
Kína
ETO jelzet:
641.55(083.12)
Fő
641.55
ételkészítés ; ételek ; étrend
Formai
(083.12)
előírások ; receptek
Tárgyszó:
táplálkozástudomány
;
természetgyógyászat
;
egészséges táplálkozás
;
recept
;
jin és jang
;
csí-életerő
;
ellenálló-képesség
;
étrend
;
víz
;
fehérjék
;
B12-vitamin
;
olajok, növényi
;
zsírok
;
édesítőszer
;
só
;
ízesítők
;
koffein
;
fűszerek
;
vitaminok
;
táplálékkiegészítők
;
kalcium
;
étkezés
;
ételtársítás
;
böjt
;
tisztítókúra
;
gyermekételek
;
íz, csípős
;
íz, sós
;
íz, savanyú
;
íz, keserű
;
íz, édes
;
máj egészsége
;
epehólyag-betegség
;
szív
;
lép
;
hasnyálmirigy
;
tüdő
;
tüdőbetegség
;
vese
;
vesebetegség
;
vércukor
;
gyomor
;
bélrendszer
;
vér
;
rák (betegség)
;
regeneráció
;
receptek
;
gabona
;
kenyér
;
hüvelyesek
;
diófélék
;
magok
;
zöldségek
;
csíra
;
saláták
;
tengeri növények
;
levesek
;
mártások
;
szendvicskrémek
;
pástétomok
;
savanyúságok
;
rejuvelak
;
joghurt
;
gyümölcsök
;
édességek
;
szattva
Egys.cím:
Healing with Whole Foods
Szakjel:
613
Cutter:
P 72
ISBN:
978-963-529-028-4
Nyelv:
magyar
Oldal:
778 p.
UKazon:
200923081
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
Nincs belépve
1.
Mozgókönyvtár Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ
613 P 72
283325
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer