Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Biológiai almasavbontás
Alcím:
lehetőségek, gyakorlati megoldások, minőség-ellenőrzés
Szerző:
Steidl, Robert
;
Leindl, Georg
Közrem.:
Pátkai Györgyi (ford.)
Szerz. közl:
Robert Steidl, Georg Leindl ; [ford. Pátkai Györgyi]
Kiadás:
Budapest : Mezőgazda, cop. 2009
Sorozat:
Borász akadémia
Eto:
663.2
;
579.6
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
663.2
Fő
663.2
bor ; borászat ; ampelográfia
ETO jelzet:
579.6
Fő
579.6
alkalmazott mikrobiológia
Tárgyszó:
borászat
;
mikrobiológia
Egys.cím:
Biologischer Sauerabbau (magyar)
Szakjel:
663
Cutter:
S 87
ISBN:
978-963-286-544-7
Nyelv:
magyar
Oldal:
93 p.
Megj.:
Bibliogr.: p. 93.
UKazon:
200923106
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
1.
Mozgókönyvtár Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ
663 S 87
284119
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer