Vál. az azonos című elektronikus hírlevelekből ; ISSN 2677-0377
UKazon:
202325091
Kivonat:
2004 óta havi rendszerességgel jelenik meg (2008-tól Táplálkozási Akadémia címen) a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége által (elsősorban a téma iránt érdeklődő laikusok és újságírók számára) küldött elektronikus hírlevél, amely a táplálkozással, táplálkozástudománnyal kapcsolatos aktuális
[>>>]
2004 óta havi rendszerességgel jelenik meg (2008-tól Táplálkozási Akadémia címen) a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége által (elsősorban a téma iránt érdeklődő laikusok és újságírók számára) küldött elektronikus hírlevél, amely a táplálkozással, táplálkozástudománnyal kapcsolatos aktuális híreket osztja meg. A kiadvány első kötetében (201815044) a 2013 és 2018 között kiküldött hírlevelek anyagából közöltek a szerkesztők válogatást. A most megjelenő második kötet újabb cikkekből válogat, olyan témákban, mint az egészségtudatosság szuperételekkel, a mediterrán étrend, a hozzáadott cukrok, az energiamentes édesítőszerek, a tej- és tejtermék-fogyasztás, az óvodások, iskolások táplálkozása, a tojás- és szójaallergia, az inzulinrezisztencia, a tartósítás vagy a sütőolajok a konyhában – hogy csak párat említsünk. A kötet nagyobb közkönyvtárak és szakgyűjtemények polcaira egyaránt javasolható.
[<<<]