Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
A tökéletes ebéd
Alcím:
bevezetés a molekuláris gasztronómiába
Szerző:
This, Hervé (1955)
;
Monchicourt, Marie-Odile
Közrem.:
Békei Noémi (ford.)
Szerz. közl:
Hervé This, Marie-Odile Monchicourt ; [ford. Békei Noémi]
Kiadás:
Budapest : Akad. K., 2010
Sorozat:
Konyhatudomány
Eto:
641
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641
Fő
641
élelmiszerek elkészítése, ételek ; ételek, élelmiszerek elkészítése
Tárgyszó:
gasztronómia
Egys.cím:
Construisons un repas (magyar)
Szakjel:
641
Cutter:
T 50
ISBN:
978-963-05-8946-8
Nyelv:
magyar
Oldal:
134 p.
UKazon:
201021118
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
1.
Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ
641 T 50
291112
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer