Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (1 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: A tökéletes ebéd
Alcím: bevezetés a molekuláris gasztronómiába
Szerző: This, Hervé (1955) ; Monchicourt, Marie-Odile
Közrem.: Békei Noémi (ford.)
Szerz. közl: Hervé This, Marie-Odile Monchicourt ; [ford. Békei Noémi]
Kiadás: Budapest : Akad. K., 2010
Sorozat: Konyhatudomány
Eto: 641
Tárgyszó: gasztronómia
Egys.cím: Construisons un repas (magyar)
Szakjel: 641
Cutter: T 50
ISBN: 978-963-05-8946-8
Nyelv: magyar
Oldal: 134 p.
UKazon: 201021118
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
1.Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ641 T 50291112Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1675 - InfoKer