| Cím: |
Lakoma
| | Alcím: |
a görög, török, ciprusi, libanoni, marokkói, tunéziai és máltai konyhák legfinomabb ételeiből
| | Szerző: |
Váncsa István (1949) |
| Szerz. közl: |
Váncsa István
| | Kiadás: |
Budapest : Vince, cop. 2010 |
| Eto: |
641.568(100)(083.12)
| | Tárgyszó: |
nemzeti étel ; ételspecialitás ; szakácskönyv ; konyha, arab ; konyha, marokkói ; konyha, török ; konyha, tunéziai ; konyha, ciprusi ; konyha, görög ; konyha, máltai ; konyha, libanoni |
| Szakjel: |
641
| | Cutter: |
V 29
| | ISBN: |
978-963-303-025-7
| | Nyelv: |
magyar
| | Oldal: |
519 p.
| | Megj.: |
Bibliogr.: p. 499-500.
| | UKazon: |
201023099
|
|
|
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1677 - InfoKer