A közelmúltban heves vitákat váltott ki szakmai és laikus körökben egyaránt Szendi Gábor reformtáplálkozási elmélete, amely az ősember eredeti étrendjéhez igyekszik visszanyúlni, száműzve a tányérunkról sok egyéb mellett olyan, a "paleo alapelvekkel" nem összeegyeztethető élelmiszereket, mint a
[>>>]
A közelmúltban heves vitákat váltott ki szakmai és laikus körökben egyaránt Szendi Gábor reformtáplálkozási elmélete, amely az ősember eredeti étrendjéhez igyekszik visszanyúlni, száműzve a tányérunkról sok egyéb mellett olyan, a "paleo alapelvekkel" nem összeegyeztethető élelmiszereket, mint a kenyér, a burgonya vagy a tej. A most megjelenő szakácskönyv csupa olyan étel receptjét tartalmazza, amelyek teljes mértékben összeegyeztethetőek a Szendi-féle elvárásokkal. A választék meglepően változatos és hétköznapi: szerepelnek benne ízletes levesek (zöldséges sertésraguleves, zöldséges-citromos halleves), saláták (színes fürjtojássaláta, avokádósaláta), zöldséges és húsos főfogások (borjúhússal töltött kelkáposzta, zöldséges saslik, csirkével töltött barna csiperke), illetve desszertek is (kókuszos kakaóhab, citrusos teazselé, mézkaramellen sült mandarin). A kötetet receptkereső zárja. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
[<<<]