Obst- & Blechkuchen : Fruchtig, süò und unwiederstehlich (magyar)
Szakjel:
641
Cutter:
G 99
ISBN:
978-615-5104-03-9
Nyelv:
magyar
Oldal:
240 p.
Megj.:
Ford. Szegedi Eszter
UKazon:
201119044
Kivonat:
A gyümölcsös sütemények a legkedveltebb desszertek közé tartoznak szerte a világon, mert - mint ahogy jelen szakácskönyv alcímében is szerepel - lédúsak, édesek és csábítóak, ráadásul többnyire pillanatok alatt el is készíthetőek. A kötet szerzői a bevezető után az alaprecepteket ismertetik: hogyan
[>>>]
A gyümölcsös sütemények a legkedveltebb desszertek közé tartoznak szerte a világon, mert - mint ahogy jelen szakácskönyv alcímében is szerepel - lédúsak, édesek és csábítóak, ráadásul többnyire pillanatok alatt el is készíthetőek. A kötet szerzői a bevezető után az alaprecepteket ismertetik: hogyan kell készíteni kevert tésztát, omlós tésztát, kelt tésztát, piskótát, leveles tésztát, égetett tésztát, valamint rétestésztát. Ezek után a felsorolt típusonként ismerhetjük meg az egyes édességek elkészítési módját, minden esetben a hozzávalók felsorolása segítségével. Olyan finomságok szerepelnek a kisalakú kötetben, mint a szilvás lepény mandulás morzsával, a fügetorta kesudióval, az elzászi almatorta, az epres-rebarbarás muffin, a flamand epertorta, a csokoládés "méhcsípés" és a meggyes képviselőfánk. Az ínycsiklandozó színes fotókkal illusztrált kötet általános gyűjtőkörű könyvtáraknak ajánlott. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
[<<<]