Nudelsaucen - einfach, lecker und typisch italienisch (magyar)
Szakjel:
641
Cutter:
T 48
ISBN:
978-615-5104-02-2
Nyelv:
magyar
Oldal:
240 p.
UKazon:
201119055
Kivonat:
A tésztaételeket valójában a különféle szószok és öntetek teszik igazán változatossá. Különösen igaz ez az olasz konyhaművészetre, ahol a minőségi tésztákat az egyszerű, elegáns "sugók" emelik a gasztronómia csúcsára. A szakácskönyvben ezek receptjei közül választhatjuk ki a kedvünkre való, alkalomhoz illőt. Elsőként az igazi klasszikusok - a carbonara, a bolognai, az arabbiata, a pesto és a többi - közül választhatunk, majd következnek a különböző sajtokból, halfélékből és tenger gyümölcseiből, húsokból, valamint zöldségfajtákból előállítható tésztaszószok. A receptmutatóval záruló kötetben a szöveget minőségi színes fotók kísérik. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"