A szerző arra vállalkozott, hogy számba véve a napjainkban hozzáférhető élelmiszereket, kiválasztja azokat, amelyek a legjobb hatással vannak egészségünkre. Ezeket gyűjtötte egy kötetbe, rengeteg ötlettel segítve azokat, akik számára fontos a tudatos étkezés. Az egyes táplálékok fajtájuk szerint
[>>>]
A szerző arra vállalkozott, hogy számba véve a napjainkban hozzáférhető élelmiszereket, kiválasztja azokat, amelyek a legjobb hatással vannak egészségünkre. Ezeket gyűjtötte egy kötetbe, rengeteg ötlettel segítve azokat, akik számára fontos a tudatos étkezés. Az egyes táplálékok fajtájuk szerint lettek tíz részben bemutatva: a sort a zöldségek, gombák, hüvelyesek és gyümölcsök nyitják meg, ezeket követik a magvak és olajok, a fűszerek, gabonák, húsok, halak és tenger gyümölcsei, valamint a különféle italok, a - szigorúan keserű - csoki, és a táplálékkiegészítők. Az egyes ismertetők terjedelme egy-egy oldal; ezen belül szó esik az adott élelmiszer eredetéről, felhasználási lehetőségeiről, és persze arról, hogy miért egészséges a fogyasztása. A függelék tápanyagtáblázatokat, fogalomtárat és tárgymutatót tartalmaz. A szöveget színes fényképek illusztrálják.
[<<<]