Kivonat: |
A sikeres szakácskönyv-szerző legújabb kötete mintegy ötszáz finomabbnál finomabb étel receptjét tartalmazza. A szerző ételtípusonként (levesek, előételek és egytálételek, halételek, szárnyasok, pecsenyék, mártások, köretek, főzelékek, saláták, hidegkonyhai készítmények, forró falatok, meleg
[>>>]
A sikeres szakácskönyv-szerző legújabb kötete mintegy ötszáz finomabbnál finomabb étel receptjét tartalmazza. A szerző ételtípusonként (levesek, előételek és egytálételek, halételek, szárnyasok, pecsenyék, mártások, köretek, főzelékek, saláták, hidegkonyhai készítmények, forró falatok, meleg tészták, sütemények, krémek stb.) ismerteti a jól kipróbált recepteket, pontosan közölve a hozzávalókat és azok mennyiségét is. F. Nagy Angéla még azt is feltünteti, hogy mely ételnek állhatnak neki az abszolút kezdők, melyeknek az átlagos tudású háziasszonyok, s melyek azok, melyek a konyha mesterei számára is kihívást jelentenek. A kötet végén ismertebb alkoholmentes és alkoholos italok elkészítési módja, valamint a befőzéssel kapcsolatos tudnivalók állnak. A tájékozódást betűrendes címmutató és tárgymutató segíti. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
[<<<]
|