Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Francia konyha lépésről lépésre
Közrem.:
Mas, Teresa (közrem.)
;
Reche, Cristina (fotó)
;
Forgács Attila (ford.)
Szerz. közl:
[szerzők Teresa Mas et al.] ; [fotó Cristina Reche] ; [ford. Forgács Attila]
Kiadás:
Budapest : HVG Kv., 2011
Sorozat:
Ízek és kultúrák/2.
Eto:
641.5 (44)
;
641.568 (44)(083.12)
;
641.55(083.12)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641.5 (44)
Fő
641.5
főzés ; szakácsművészet ; az ételek elkészítése általában ; gasztronómia
Földrajz
(44)
Franciaország
ETO jelzet:
641.568 (44)(083.12)
Fő
641.568
nemzeti ételspecialitások ; ételspecialitások, nemzeti
Földrajz
(44)
Franciaország
Formai
(083.12)
előírások ; receptek
ETO jelzet:
641.55(083.12)
Fő
641.55
ételkészítés ; ételek ; étrend
Formai
(083.12)
előírások ; receptek
Tárgyszó:
Franciaország
;
konyha, francia
Egys.cím:
Ízek és kultúrák. 2.
Szakjel:
641
Cutter:
I 99
ISBN:
978-963-304-032-4
Nyelv:
magyar
Oldal:
119 p.
UKazon:
201210052
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
Nincs belépve
1.
Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ
641 I 99
314744
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer