A diabéteszesekre vonatkozó szigorú diéta által szabott korlátokhoz igazodva alkotta meg speciális szakácskönyvét a szerzőpárosban. A kötet csupa olyan édesség receptje szerepel, amelyet nyugodtan fogyaszthatnak cukorbetegséggel küszködők, illetve azok is, akiknek fontos a tudatos, egészséges,
[>>>]
A diabéteszesekre vonatkozó szigorú diéta által szabott korlátokhoz igazodva alkotta meg speciális szakácskönyvét a szerzőpárosban. A kötet csupa olyan édesség receptje szerepel, amelyet nyugodtan fogyaszthatnak cukorbetegséggel küszködők, illetve azok is, akiknek fontos a tudatos, egészséges, kevés kalóriaszámú táplálkozás, hisz a hozzávalók között rendszeresen szerepel Graham-liszt, cukorpótló és diabetikus termékek a hagyományos fehér liszt és cukor, illetve egyéb nyalánkságok helyett. A könyv elején arról olvashatunk, hogy a cukorbetegek mikor és milyen süteményeket fogyaszthatnak. Ezt követik maguk a receptek: a gyümölcsös fogások, a kelt, kevert, omlós, burgonyás és piskótatészták, a krémes és túrós sütik, a torták, palacsinták, gorfik, édes és sós aprósütik, pizzák és lepények, valamint a lekvárok és befőttek. A művet irodalomjegyzék, és a hasznos linkek zárják.
[<<<]