A különféle szemet gyönyörködtető alakra formált-faragott ételek legtöbbünk képzeletében elit fogadások kellékeiként, luxuséttermek méregdrága fogásaiként jelennek meg. Pedig egy látványos ételkompozíció előállítása egyáltalán nem kerül sokba, és elkészítésük nem is a boszorkányos ügyességű
[>>>]
A különféle szemet gyönyörködtető alakra formált-faragott ételek legtöbbünk képzeletében elit fogadások kellékeiként, luxuséttermek méregdrága fogásaiként jelennek meg. Pedig egy látványos ételkompozíció előállítása egyáltalán nem kerül sokba, és elkészítésük nem is a boszorkányos ügyességű mesterszakácsok kiváltsága: némi kézügyességgel bármelyikünk varázsolhat ilyesmiket a tányérra. Ennek megvalósításához kínál segítséget Liptai Zoltán, aki bevezetésként felsorolja az otthoni ételszobrászkodás gyakorlásához szükséges eszközöket, elárulja, melyek az ideálisan faragható zöldségek és gyümölcsök, és ad néhány fontos tippet az ételdíszítéshez. Ezt követik a különféle finomságokból előállítható, ehető "asztali díszek" egyenként bemutatása: elsőként az ételdíszek modelljeivel ismerkedhetünk meg, majd a desszert- és koktéldíszekkel. Az otthoni kísérletezést a részletes utasítások mellett színes fotók is segítik. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
[<<<]