Az amerikai nyersétel-szakács korábbi köteteiben (A nyerskonyha legjobb receptjei, 201023088; A nyers étel csodája, 201116030) a növényi táplálékokat szigorúan csak nyers állapotban, hőkezelés (főzés vagy sütés) nélkül elkészítő ételeket mutatta be. Újabb munkája azon tizenkét, egymásra épülő
[>>>]
Az amerikai nyersétel-szakács korábbi köteteiben (A nyerskonyha legjobb receptjei, 201023088; A nyers étel csodája, 201116030) a növényi táplálékokat szigorúan csak nyers állapotban, hőkezelés (főzés vagy sütés) nélkül elkészítő ételeket mutatta be. Újabb munkája azon tizenkét, egymásra épülő lépést ismerteti részletesen, melynek használatával átállhatunk a hagyományos étkezésről (a "főtt ételektől való függés állapotából") a nyers étrendre. A saját családja és mások tapasztalataiból származó hasznos tippeket és sikeres stratégiákat felvonultató könyvből megtudhatjuk, hogyan száműzzük a kívánós állapotot és kerüljük el a kísértést, hogyan vezessünk be más egészséges szokásokat is, milyen spirituális feladatot keressünk magunknak, s hogyan támogassunk másokat az átállás folyamatában. A szükséges készülékeket is bemutató kötet végén receptgyűjtemény található, melyben szerepel például a zöld spenótleves, az "élő kerti burgerek", a fűszeres mandulasajt, a paradicsomos bazsalikomszósz, a csokoládé-talan torta vagy a noritekercsek elkészítési módja. A reformtáplálkozás iránt érdeklődő olvasóknak ajánlott kötet. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
[<<<]