| Cím: |
4 hozzávaló
| | Alcím: |
gluténmentes ételek ; [több mint 400 izgalmas recept 4 vagy kevesebb gluténmentes hozzávalóból!]
| | Szerző: |
McCosker, Kim ; Bermingham, Rachael |
| Közrem.: |
Perlényi-Chapman Eszter (ford.) |
| Szerz. közl: |
[Kim McCosker, Rachel Bermingham] ; [ford. Perlényi-Chapman Eszter]
| | Kiadás: |
Budapest : Jaffa, 2012 |
| Eto: |
641.563(083.12) ; 616.341-008.6
| | Tárgyszó: |
diéta ; lisztallergia ; lisztérzékenység |
| Egys.cím: |
4 ingredients gluten free (magyar)
| | Szakjel: |
641
| | Cutter: |
M 49
| | ISBN: |
978-963-9971-88-2
| | Nyelv: |
magyar
| | Oldal: |
236 p.
| | Megj.: |
Bibliogr.: p. 228-229.
| | UKazon: |
201211074
| | Kivonat: |
A szerzőpáros korábban azzal a szakácskönyvével (201123071) híresült el, amely csupa, mindössze négy hozzávalóval elkészíthető, mégis ízletes és kiadós receptet tartalmaz. Jelen kötetükbe hasonló ételkészítési útmutatók kaptak helyet, azzal a különbséggel, hogy közülük valamennyi gluténmentes,
[>>>]
A szerzőpáros korábban azzal a szakácskönyvével (201123071) híresült el, amely csupa, mindössze négy hozzávalóval elkészíthető, mégis ízletes és kiadós receptet tartalmaz. Jelen kötetükbe hasonló ételkészítési útmutatók kaptak helyet, azzal a különbséggel, hogy közülük valamennyi gluténmentes, tehát fogyasztható azok számára is, akik lisztérzékenyek vagy diétáznak. Bár a hozzávaló kevés, a repertoár meglepően sokszínű: a reggelinek valókat követik a mártogatósok, salátaöntetek, szószok, harapnivalók, tízóraik és uzsonnák, valamint a levesfélék, saláták, burgonyás és zöldséges fogások, húsos, halas és vegetáriánus főételek és desszertek. Az utolsó két részben a gyerekeknek ajánlott ételek (sós és édes finomságok, suliba való uzsonnák, kisbabáknak ajánlott fogások) és az italreceptek. A kötetet különféle háztartási jó tanácsok zárják.
[<<<]
|
|
|