Ma már elfogadott tény, hogy helyes táplálkozással jelentősen csökkenthetjük a különféle megbetegedések kockázatát, illetve gyorsíthatjuk a felépülést. Igaz ez az egyik legsúlyosabb problémára, a rákra is. A szerzőpáros kifejezetten a daganatos betegségek prevenciójához ajánlott étrendet állítottak
[>>>]
Ma már elfogadott tény, hogy helyes táplálkozással jelentősen csökkenthetjük a különféle megbetegedések kockázatát, illetve gyorsíthatjuk a felépülést. Igaz ez az egyik legsúlyosabb problémára, a rákra is. A szerzőpáros kifejezetten a daganatos betegségek prevenciójához ajánlott étrendet állítottak össze - ezt mutatják be részletesen jelen könyvükben. A kötet első felében általánosságban elmagyarázzák a rák mibenlétét, és kialakulásának ok-okozati (étkezési szokásokkal is kapcsolatba hozható) összefüggéseit, és áttekintik a rákellenes táplálkozás alapjait. A továbbiakban konkrét dietetikai tanácsokat és recepteket tesznek közzé, amelyek segítségével komplett menüsorokat állíthatunk össze. A függelék tartalmazza a szakkifejezések magyarázatait, a receptmutatót és egy négyhetes étrend leírását. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
[<<<]