Kivonat: |
T. Fodor Zsuzsanna kötete lisztérzékenyek számára összeválogatott ételrecepteket tartalmaz. A szerző ételcsoportonként (levesek, levesbetétek, mártások, főzelékek, köretek, egytálételek, halételek, saláták, kifőtt tészták, édességek, krémek, kenyerek, zsemlék) közli azon ételek receptjét, melyeket a lisztérzékenyek nyugodtan fogyaszthatnak. Olay ételekről van szó, mint a brokkolikrémleves, a húsgombóc, a paradicsommártás, a káposztafőzelék, a burgonyafánk, az almás csirkeropogós, a húsos töltött tök, a marinírozott busa, a tojáspástétom, a kakaóscsiga vagy a málnás muffin. A recepteknél megtaláljuk a hozzávalók listáját és pontos mennyiségét, valamint az elkészítés és a tálalás módját is. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
|