Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Japán konyha lépésről lépésre
Közrem.:
Mas, Teresa (közrem.)
;
Reche, Cristina (fotó)
;
Frindik Anita (ford.)
Szerz. közl:
[szerzők Teresa Mas et al.] ; [fotó Cristina Reche] ; [ford. Frindik Anita]
Kiadás:
Budapest : HVG Kv., 2012
Sorozat:
Ízek és kultúrák/12.
Eto:
641.5 (520)
;
641.568 (520)(083.12)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641.5 (520)
Fő
641.5
főzés ; szakácsművészet ; az ételek elkészítése általában ; gasztronómia
Földrajz
(520)
Japán
ETO jelzet:
641.568 (520)(083.12)
Fő
641.568
nemzeti ételspecialitások ; ételspecialitások, nemzeti
Földrajz
(520)
Japán
Formai
(083.12)
előírások ; receptek
Tárgyszó:
konyha, japán
Egys.cím:
Ízek és kultúrák. 12.
Szakjel:
641
Cutter:
I 99
ISBN:
978-963-304-043-0
Nyelv:
magyar
Oldal:
119 p.
UKazon:
201211072
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető, ebből 1 kiadva;
nincs elvihető
(nincs rá előjegyzés)
Nincs belépve
1.
Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ
641 I 99
314748
Kiadva ; 2025-02-24-ig
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer