A blog - vagyis az internetes napló - műfaja pár évvel ezelőtt lett széles körben közkedvelt és közismert, nemsokára pedig külön kategóriák is kezdtek kialakulni a blogírók között. Ezek közül az egyik legnépszerűbb a gasztroblog lett, ahol az ételek és ételkészítés bűvöletében élő önthették (és
[>>>]
A blog - vagyis az internetes napló - műfaja pár évvel ezelőtt lett széles körben közkedvelt és közismert, nemsokára pedig külön kategóriák is kezdtek kialakulni a blogírók között. Ezek közül az egyik legnépszerűbb a gasztroblog lett, ahol az ételek és ételkészítés bűvöletében élő önthették (és önthetik) szavakba témával kapcsolatos élményeiket. Egy ilyen kerül most kötet formájában is kiadásra: a gasztrokalandornő naplója. A szöveg valóban a klasszikus blogokat idézi - a kerek egy éven átívelő, rövidebb, személyes hangvételű, anekdotázó, hétköznapi családii epizódokba bepillantást engedő, gyakran kedves humorral megírt szövegblokkokról van szó, amelyeket rendre kiegészít egy-egy kipróbálásra javasolt, az adott témához kapcsolódó recept. A kötetet mutató zárja. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
[<<<]