Az elmúlt években a brit konyhaművészet komoly paradigmaváltáson esett át: hagyományos, rengeteg friss zöldséget és húst tartalmazó gasztronómiájukat a mediterrán konyha ízvilágával és technikájával kombinálva egy izgalmas és egészséges stílust hoztak létre. Ennek egyik jeles képviselője Hugh
[>>>]
Az elmúlt években a brit konyhaművészet komoly paradigmaváltáson esett át: hagyományos, rengeteg friss zöldséget és húst tartalmazó gasztronómiájukat a mediterrán konyha ízvilágával és technikájával kombinálva egy izgalmas és egészséges stílust hoztak létre. Ennek egyik jeles képviselője Hugh Fearnley-Whittingstall, aki egy teljes kötetnyit ad közre ilyen jellegű receptjeiből. Repertoárján szerepelnek reggelire ajánlott finomságok, péksütemények, hétköznapokra ajánlott egyszerű és ízletes ebédek, halas, húsos és zöldséges ételek, gyümölcsös fogások, és édességek. A kötet (amelynek a végén tárgymutató segíti a keresést) kezdő szakácsoknak is ajánlható, mert a recepteket a szerző részletesen, lépésről lépésre írja le. A szöveget színes fotók kísérik. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
[<<<]