Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (1 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Élelmiszerismeret II
Alcím: állati eredetű élelmiszerek és élvezeti szerek
Szerző: Sahin Tóth Gyula ; Suhajda Jánosné ; Fekete Károly (ifj.) (1960)
Szerz. közl: Sahin-Tóth Gyula, Suhajda Jánosné, Fekete Károly
Kiad. jel: 6. kiad.
Kiadás: Budapest : Műszaki K., cop. 2012
Eto: 663.9 (078) ; 664.9 (078)
Tárgyszó: állati eredetű élelmiszerek ; élvezeti szerek ; zsiradék, étkezési ; húsok ; sertéshús ; marhahús ; baromfi ; halak ; tojás ; tejtermék ; italok ; fűszerek ; ízesítők ; koffeintartalmú élvezeti szerek
Szakjel: 663
Cutter: S 10
ISBN: 978-963-16-6033-3
Nyelv: magyar
Oldal: 273 p.
Megj.: Bibliogr.: p. 271-273.
Kivonat: Az állati eredetű étkezési zsiradékok és a húsok általános jellemzése után részletes ismereteket kaphatunk a sertés és szarvasmarha, a baromfi , valamint a halak és vadon élő állatok feldolgozásáról, a belőlük készített termékekről. Alaposan taglalják a szerzők a tojás, valamint a tej és feldolgozásának termékeit. Az élvezeti szereknél az alkoholos és alkoholmentes italok, a fűszerek és ízesítőszerek, valamint a kávé és tea tulajdonságait, késztermékeit találhatjuk.A kiadvány fő témakörei: Állati eredetű élelmiszerek; Élvezeti szerek
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető info
1.Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ663 S 10368008Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1675 - InfoKer