Az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségre tesz szert az az irányzat, amely az egészség megőrzését a szervezeten belüli megfelelő sav-lúg egyensúly beállításában látja. Ezzel teljesen szinkronban van a nyersételek fogyasztását szorgalmazó iskola, hisz az effajta táplálékok túlnyomó részt lúgosító
[>>>]
Az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségre tesz szert az az irányzat, amely az egészség megőrzését a szervezeten belüli megfelelő sav-lúg egyensúly beállításában látja. Ezzel teljesen szinkronban van a nyersételek fogyasztását szorgalmazó iskola, hisz az effajta táplálékok túlnyomó részt lúgosító hatásúak. A szerző mindkettő elkötelezett híveként állította össze kötetét, amely életvezetési tanácsadó írás és szakácskönyv is egyben. Kötete első felében a lúgosítás alapjaiba vezet be, és egy speciális programot közöl azok számára, akik szeretnének átállni a normál táplálkozásról a nyersételek fogyasztására. Ezt még három speciális program leírása követi: az első egy tisztítókúra, a második egy szigorú hét hetes lúgosító étrend, a harmadik pedig egy fenntartó diéta. A számos nyersételes receptet tartalmazó könyvben a szöveget színes fényképek illusztrálják. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
[<<<]