Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (5 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Boros ételek
Alcím: hólabda és a többiek
Szerző: Móczár István (1942) ; Róka Ildikó
Szerz. közl: Móczár István, Róka Ildikó
Kiadás: Budapest : Duna Kvklub, [2013]
Sorozat: Ízőrzők/8.
Eto: 641.55(083.12):663.2
Tárgyszó: bor ; szakácskönyv
Szakjel: 641
Cutter: M 73
ISBN: 978-963-354-123-4
Nyelv: magyar
Oldal: 90 p.
UKazon: 201313090
Kivonat: Csupa borral készítendő hagyományos magyar fogás receptjét válogatták be a kötetbe a szerzők, amelyben szám szerint tizenöt fogás elkészítésének részletes leírása kapott helyet. Az ételek túlnyomó többsége húsos főfogás (mint például a betyáros csirkepaprikás, a hegyi csülök vagy a savanyú káposztás tokány), de akad közöttük leves (hideg szőlőleves, betyárgombóc leves) és édesség is (hólabda, vörösborban párolt körte). A színes fotókkal illusztrált szakácskönyv minden kísérletező kedvű háziasszonynak javasolható.
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető info
1.Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ641 M 73312518Kölcsönözhető
Fityeház 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
2.641 M 73NK000031Kölcsönözhető
Kilimán 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
3.641 M 73NK000033Kölcsönözhető
Magyarszerdahely 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
4.641 M 73NK000030Kölcsönözhető
Zalaújlak 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
5.641 M 73NK000032Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1675 - InfoKer