Desszertek: Gyömbér Rita; mézeskalács: Élőné Fehérvári Andrea; mesék: Sághy Kálmán
UKazon:
201424093
Kivonat:
A karácsonyi ünnepkor egyik igazi jellegzetessége a hangulathoz nélkülözhetetlen ételek sora, amelyek fűszerezésükkel, ízvilágukkal már önmagukban is megidézik a különleges napok szellemiségét. De mi a helyzet azokkal, akik időközben paleolit táplálkozásmódra váltottak? Ők nem kóstolhatnak bejglit,
[>>>]
A karácsonyi ünnepkor egyik igazi jellegzetessége a hangulathoz nélkülözhetetlen ételek sora, amelyek fűszerezésükkel, ízvilágukkal már önmagukban is megidézik a különleges napok szellemiségét. De mi a helyzet azokkal, akik időközben paleolit táplálkozásmódra váltottak? Ők nem kóstolhatnak bejglit, vagy mézes kekszet szenteste? Nos, a jelen szakácskönyv pontosan nekik készült, megoldva ezt a problémát - az összeállítás csupa olyan receptet tartalmaz amelyek tökéletesen illenek a karácsonyi asztalra, ugyanakkor szigorúan a paleós szabályok szerint készülnek. A válogatásba összesen tizenhét édesség leírása került be, köztük olyan klasszikus paleo-változata, mint az isler, a képviselőfánk, a püspökkenyér, a flódni, a gesztenyés fatörzs, a somlói, a perec, a trüffel, vagy a fent említett bejgli és mézeskalács. A kiadványt (amelynek utolsó negyedét reklámok teszik ki) színes fényképek illusztrálják. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
[<<<]