Kivonat: |
A finom ételek, italok, a megannyi különleges, magával ragadó íz és illat, a fogások textúrája, színe - ősidők óta tudjuk, hogy mindez megannyi rafinált kellék a csábításhoz, illetve szerelem és szeretet artikulálásához. Ebbe a művészetbe vezeti be olvasóit Légrádi Ildikó, akinek műve egyszerre
[>>>]
A finom ételek, italok, a megannyi különleges, magával ragadó íz és illat, a fogások textúrája, színe - ősidők óta tudjuk, hogy mindez megannyi rafinált kellék a csábításhoz, illetve szerelem és szeretet artikulálásához. Ebbe a művészetbe vezeti be olvasóit Légrádi Ildikó, akinek műve egyszerre párkapcsolati és szexuálpszichológiai tanácsadó és ismeretterjesztő kötet, gasztronómiai írás, benne a hagyomány által afrodiziákumnak tartott ételfajta és a belőlük készíthető ízletes fogások bemutatásával. Könyvében nagyjából a szerelem forgatókönyvét és a mindnyájunkra szabott életút nagy állomásait követi: így az elején az ismerkedésről, flörtről és hódításról olvashatunk, később a bizalom és intimitás kiépítéséről, az esetleges problémák (féltékenység, stressz, veszekedés) feloldásáról, hogy a sort végül a "szépkori" szerelem dicsőítése zárja. A sok színes fotóval illusztrált, igényes kivitelezésű kötet mindenkinek ajánlható, aki párja kulináris kényeztetéséhez keres ötleteket. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
[<<<]
|