Azoknak az ínyenc olvasóknak, akiknek tetszett a Franciaországban élő amerikai újságírónő, Elizabeth Bard receptekkel kiegészített önéletrajzi regénye (Ebéd Párizsban, 201221125), azoknak bizonyára bejön legújabb memoárja is. Amikor szerző a francia főváros szívében, a Gwendallal közös szerelmi
[>>>]
Azoknak az ínyenc olvasóknak, akiknek tetszett a Franciaországban élő amerikai újságírónő, Elizabeth Bard receptekkel kiegészített önéletrajzi regénye (Ebéd Párizsban, 201221125), azoknak bizonyára bejön legújabb memoárja is. Amikor szerző a francia főváros szívében, a Gwendallal közös szerelmi fészkükbe vezető csigalépcsőn követi az ő jóképű franciáját, mindketten azt hiszik, megtalálták a tökéletes otthonukat. Pedig minden egész másképp alakul. Első gyermekük születése előtt egy romantikus kiruccanáson Elizabeth-t és Gwendalt megigézi egy ódon, történelmi emlékeket idéző ház, és úgy döntenek, hogy vidékre költöznek, bezárkóznak, sőt egyenesen az arrafelé kitalált "Le Creuset öntöttvas lábosokba bújnak". Persze Provance kék ege alatt, a levendulamezők és napfényízű őszibarackok világában egész más az élet, mint amit eddig megszoktak, s ez a tény számos humoros helyzet előidőzője lesz elkövetkező életükben. A "csokitól maszatos szakácskönyv" és visszaemlékezés elmeséli, mi következik a boldogító igen után, felhőtlen kikapcsolódást biztosítva az arra vágyóknak. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]