Elsősorban azok számára hasznos kiadvány az IP gastro-sorozat jelen kötete, aki laktózérzékeny konyhát kell, hogy vigyenek - vagy családtagjuk, vagy saját laktózérzékenységük miatt. A receptkollekcióba ugyanis csupa olyan étel került bele, amely beilleszthető a laktózmentes étrendbe, ugyanakkor
[>>>]
Elsősorban azok számára hasznos kiadvány az IP gastro-sorozat jelen kötete, aki laktózérzékeny konyhát kell, hogy vigyenek - vagy családtagjuk, vagy saját laktózérzékenységük miatt. A receptkollekcióba ugyanis csupa olyan étel került bele, amely beilleszthető a laktózmentes étrendbe, ugyanakkor kellőképpen változatosak, ízletesek ahhoz, hogy az érintettek élvezzék is, ami a tányérra eléjük kerül. Az ételekben az esetleges szükséges tejtermékeket más élelmiszerekkel kell pótolnunk: kókusz- vagy rizstejjel, laktózmentes termékekkel. A választékból akár teljes menüsorok is összeállíthatók, hisz találunk közöttük leveseket (csilis-korianderes kukoricaleves, kókusztejes-gyömbéres sárgarépa-krémleves), salátákat (narancsos lencse-sárgaborsó saláta), főfogásokat (sertéssült bambuszrüggyel és gesztenyével, fűszervajas sült pisztráng répával, tonhalas rakott rizottó), és - legnagyobb választékban - édességeket is (rizstejes panna cotta, citrusos répamuffin, kókusztejes tejpite meggyöntettel stb.). A recepteket színes fényképek illusztrálják. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]