Kifejezetten grillezőre szabott receptek szerepelnek az amerikai szerzőpáros szakácskönyvében: csupa olyan sült fogás, amelyet a rafinált fűszerezés, pácolás, és persze a speciális sütési mód avat igazi kiadós ínyencséggé. Miután elmagyarázták, miként kell "beizzítani" a grillezőt, megosztják
[>>>]
Kifejezetten grillezőre szabott receptek szerepelnek az amerikai szerzőpáros szakácskönyvében: csupa olyan sült fogás, amelyet a rafinált fűszerezés, pácolás, és persze a speciális sütési mód avat igazi kiadós ínyencséggé. Miután elmagyarázták, miként kell "beizzítani" a grillezőt, megosztják velünk a legfinomabb pácok és marinádok leírásait, amit a marhából, sertésből, bárányból, szárnyasokból, halakból és tengergyümölcseiből, illetve zöldségekből készült ételek követnek. Az utolsó három részben kaptak helyet a különféle köretek és mártások, a szintén grillen, nagyrészt gyümölcsökből készítendő desszertek, illetve a grillfogásokhoz passzoló italok. A színes, amerikai dizájnnal körített képekkel illusztrált kötet végén találjuk a recept- és tárgymutatót. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa :
1 kölcsönözhető, ebből 1 kiadva; nincs elvihető (nincs rá előjegyzés)