A német-horvát származású szerző a férje, Antonio személye által nemcsak az igaz szerelmet és egy új hazát talált Olaszországban, de magával ragadta a helyi - hagyományos nápolyi - konyha bűvölete, amelynek fortélyait nagy lelkesedéssel meg is tanulta. Ezeknek a hagyományos ételeknek a receptjeit
[>>>]
A német-horvát származású szerző a férje, Antonio személye által nemcsak az igaz szerelmet és egy új hazát talált Olaszországban, de magával ragadta a helyi - hagyományos nápolyi - konyha bűvölete, amelynek fortélyait nagy lelkesedéssel meg is tanulta. Ezeknek a hagyományos ételeknek a receptjeit teszi közzé szakácskönyvében, amely - ahogy a cím is utal rá - olyan szempontból speciális válogatás, hogy valamennyi benne helyet kapott fogásnak fontos összetevője a paradicsom, illetve az abból készülő sűrű szósz. Az első részben Hermina a paradicsomos alapszószok elkészítésébe avat be, majd olyan fogások előállításának metodikáját osztja meg az olvasókkal, mint a paradicsomszószos pasták, zöldséges ételek, pizzák, halak és húsok, továbbá nápolyi tradicionális ételek (pl. nápolyi marhasült, fehérbabos tészta, vagy rakott padlizsán). A színes fotókkal kísért szakácskönyv végén tárgymutató segíti az eligazodást. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]