Az egészséges és tudatos táplálkozás hazai híveinek az utóbbi egy-két évben épülhetett be a szuperételek fogalma, amelyek kiemelkedően magas vitamin- és ásványianyag-tartalmú, extrém alacsony kalóriaszámú élelmiszereket takarnak. A szerző ilyenek felhasználásával állított össze harmincöt változatos
[>>>]
Az egészséges és tudatos táplálkozás hazai híveinek az utóbbi egy-két évben épülhetett be a szuperételek fogalma, amelyek kiemelkedően magas vitamin- és ásványianyag-tartalmú, extrém alacsony kalóriaszámú élelmiszereket takarnak. A szerző ilyenek felhasználásával állított össze harmincöt változatos ízvilágú receptet, amelyek nemcsak a célirányosan főzők-evők dolgát könnyítheti meg, de remek ötlettár lehet mások számára is. Az első részben a szerző a szuperélelmiszereket (pl. vadrizs, lenmag, chiamag, baobab, búzafű stb.) mutatja be általánosságban, majd sorjáznak a receptek: a reggelire ajánlott fogások, a tízóraik, az ebédhez illő, kiadósabb ételek, a vacsorák, a vendégváró falatok, illetve a desszertek és édességek. Az igényes, színes fotókkal kísért szakácskönyvet a "gasztroszókincs" anyaga zárja. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]