Ismét lelkes amatőr szakácsoknak összeállított kötettel jelentkezik Bernáth József sztárszakács ez alkalommal kifejezetten olyan recepteket válogatott össze, amelyeknek már némi "konyhamesteri" gyakorlattal érdemes inkább nekivágni. A kötet most összesen harminchat étel leírását tartalmazza: a
[>>>]
Ismét lelkes amatőr szakácsoknak összeállított kötettel jelentkezik Bernáth József sztárszakács ez alkalommal kifejezetten olyan recepteket válogatott össze, amelyeknek már némi "konyhamesteri" gyakorlattal érdemes inkább nekivágni. A kötet most összesen harminchat étel leírását tartalmazza: a szerző minden hónapra három fogást - egy előételt, egy főételt és egy desszertet - ajánl kipróbálásra, amelyek elkészítési módját lépésről lépésre, színes szemléltető fotók és rövid, lényegre törő magyarázatok által bemutatja. A szerző alapvetően a telt. gazdag magyar ízeket preferálja: a válogatásban olyanok kaptak helyet, mint a székely töltött káposzta, a farsangi fánk, a lencseleves, a töltött tojás, a bundás kenyér és a zserbó, de szerepelnek a repertoáron igazi elegáns fogások is, mint például a Wellington-hátszín, a roston sült libamáj mangóval, a pezsgőhabos sült barack, az avokádós ráksaláta, a füstölt marhanyelv, vagy a szarvas Sztroganov tepertős nudlival. Igényes, jól használható szakácskönyv - minden érdeklődőnek jó szívvel ajánlható. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]