Többféle érzékenységre tekintettel állította össze ezt a receptkollekciót Kiss Móni: a kötetében helyet kapott ételleírások mindegyike glutén-, tej-, cukor-, szója- és mogyorómentes. Az előszóban a szerző tanácsot ad ahhoz, hogy mit tegyünk, ha ételallergiásak lettünk, vagy a gyermekünk lett az, és
[>>>]
Többféle érzékenységre tekintettel állította össze ezt a receptkollekciót Kiss Móni: a kötetében helyet kapott ételleírások mindegyike glutén-, tej-, cukor-, szója- és mogyorómentes. Az előszóban a szerző tanácsot ad ahhoz, hogy mit tegyünk, ha ételallergiásak lettünk, vagy a gyermekünk lett az, és alternatívákat javasol a különféle allergiás reakciót kiváltó hozzávalók helyettesítésére. A receptek évszakonkénti csoportosításban sorjáznak, a hozzávalók között elsősorban a szezonális zöldségek, gyümölcsök dominálnak. A sort a tavaszi finomságok nyitják meg, amelyeket a nyárra, őszre és télre ajánlott étkek követik. Az ötletes és ízletes fogásokat az is nyugodtan kipróbálhatja, aki nem érzékeny semmire, de szeretné gazdagítani, változatosabbá tenni a repertoárját. A szöveget színes fotók kísérik. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]