Őszy-Tóth Gábriel többször jelentkezett már olyan szakácskönyvvel, amelyben közismert hazai közéleti személyiségek - művészek, sportolók, médiaszemélyiségek, színészek - képviseltették magukat egy-egy kedvenc ételük receptjével. A jelen kiadvány is hasonló jellegű: ez alkalommal a magyar művészet,
[>>>]
Őszy-Tóth Gábriel többször jelentkezett már olyan szakácskönyvvel, amelyben közismert hazai közéleti személyiségek - művészek, sportolók, médiaszemélyiségek, színészek - képviseltették magukat egy-egy kedvenc ételük receptjével. A jelen kiadvány is hasonló jellegű: ez alkalommal a magyar művészet, sport és közélet ismert személyiségeivel beszélgetett a szerző gasztronómiáról, megosztva egy-egy számukra kedves fogás készítési módját az olvasókkal, kiegészítve hozzá illő édességekkel és borokkal, stílusosan remek sztorikkal, anekdotákkal "körítve" ezeket. A kiadvány különlegessége egyrészt, hogy angol nyelven jelenik meg (és így kiválóan alkalmas arra, hogy külföldiek is megismerhessék belőle a magyar konyha legjobbjait, és egyben azokat a személyiségeket, akikre büszkék lehetünk), másrészt pedig, hogy a receptek ez alkalommal régiók szerinti bontásban szerepelnek a kötetben, kezdve Budapest környékével, folytatva a Balatonnal, a Dél- és Észak-Alfölddel, a Dunántól három részével, Észak-Magyarországgal, külön kiemelve a Tisza-tó vidékét. A sok színes fotóval, reklámanyagokkal kísért mű használatra, lapozgatásra és ajándékozásra egyaránt alkalmas. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]