Dokumentum
Polc:
(Könyv)
[Nincs]
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Élelmiszerek szárításelméletének és -technikájának alapjai
Szerző:
Ginzburg, Abram Solomonovič
Közrem.:
Dörnyei József (ford.,átd.)
Szerz. közl:
Abram Szolomonovics Ginzburg ; [ford. és átd. Dörnyei József]
Kiadás:
Budapest : Mezőgazd. Kvk., 1976
Eto:
664.8/.9
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
664.8/.9
Fő
664.8/.9
élelmiszertartósítási eljárások ; tartósítási eljárások, élelmiszer
Egys.cím:
Osnovy teorii i tehniki suški piŝevih produktov
Szakjel:
663
Cutter:
G 46
ISBN:
963-230-246-X
Oldal:
297, [3] p.
Megj.:
Bibliogr.: p. 293-294.
UKazon:
770307
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer