Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (2 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Biokonyha
Alcím: egészséges és bio alapanyagok, modern konyha, bio- módszerek, gluténmentes és alakbarát receptek
Közrem.: Perényi József (szerk.) ; Dobos Éva (szerk.) ; Perényi Anita Gréta (receptek)
Szerz. közl: [főszerk. Perényi József] ; [szerk. Dobos Éva] ; [receptek Perényi Anita Gréta]
Kiadás: Budapest : Ezermester 2000 Kft., 2018
Eto: 641.51/.54 ; 613.2 ; 631.147 ; 641.55(083.12)
Tárgyszó: egészséges táplálkozás ; bioélelmiszer ; konyhatechnika ; szakácskönyv
Szakjel: 641
Cutter: B 64
ISBN: 977-206-151-870-1
Nyelv: magyar
Oldal: 129 p.
UKazon: 201826100
Kivonat: Azoknak ajánlható elsősorban ez a karcsú kötet, akik most ismerkednek a biotáplálkozással, és szeretnének igazi "biokonyhát" kialakítani. Az első részben az egészséges alapanyagok kerülnek röviden bemutatásra (édesítőszerek, magok, zöldségek stb.), majd kiderül, melyek a modern biokonyha obligát felszerelései (konyhagépek, eszközök), illetve milyen "bio-módszereket" javallott alkalmazni (konzerválás, aszalás, őrlés, kenyérsütés stb.). A kötet fennmaradó részében kaptak helyet a "gluténmentes és alakbarát" receptek: péksütik, levesek és főételek. A szöveget színes fényképek kísérik. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
1.Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ641 B 64342557Kölcsönözhető
Surd 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
2.641 B 64NK031030Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1675 - InfoKer