Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
A nyerskonyha legjobb receptjei
Alcím:
a legfontosabb élőétel-receptek lépésről lépésre : [lúgosítás természetesen]
Szerző:
Boutenko, Victoria
Közrem.:
Pordány Katalin (ford.)
Szerz. közl:
Victoria Boutenko ; [ford. Pordány Katalin]
Kiadás:
Budapest : Bioenergetic, 2010
Eto:
641.56(083.12)
;
641.564(083.12)
;
613.26
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641.56(083.12)
Fő
641.56
speciális készítésű ételek ; diétás étrend
Formai
(083.12)
előírások ; receptek
ETO jelzet:
641.564(083.12)
Fő
641.564
vegetáriánus étrend
Formai
(083.12)
előírások ; receptek
ETO jelzet:
613.26
Fő
613.26
növényi eredetű tápanyagok ; tápanyagok, növényi eredetű
Egys.cím:
Raw family signature dishes (magyar)
Szakjel:
641
Cutter:
B 84
ISBN:
978-963-291-058-1
Nyelv:
magyar
Oldal:
172 p.
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
Nincs belépve
1.
Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ
641 B 84
342175
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer