Cím: |
Gabonaagy szakácskönyv
| Szerző: |
Perlmutter, David |
Közrem.: |
Szkladányi András (ford.) |
Szerz. közl: |
David Perlmutter ; [ford. Szkladányi András]
| Kiadás: |
[Budapest] : Kossuth, cop. 2018 |
Eto: |
641.563(083.12)
| Tárgyszó: |
gluténmentes ételek ; szakácskönyv ; receptek |
Egys.cím: |
The grain brain cookbook (magyar)
| Szakjel: |
641
| Cutter: |
P 57
| ISBN: |
978-963-09-9324-1
| Nyelv: |
magyar
| Oldal: |
336 p., [16] t.
| UKazon: |
201826105
| Kivonat: |
A 201807075-ös szám alatt megjelent kötetben került ismertetésre a könyv, amelyben részletesen megismerkedhettünk Perlmutter doktor táplálkozási elméletével, amelynek célkeresztjében elsősorban a gabona (búza) áll, amely nem kevesebbért felelős, mint a szív- és érrendszeri megbetegedések, a rák, a
[>>>]
A 201807075-ös szám alatt megjelent kötetben került ismertetésre a könyv, amelyben részletesen megismerkedhettünk Perlmutter doktor táplálkozási elméletével, amelynek célkeresztjében elsősorban a gabona (búza) áll, amely nem kevesebbért felelős, mint a szív- és érrendszeri megbetegedések, a rák, a cukorbaj, a depresszió, a degeneratív idegrendszeri problémák, vagy az öregkori elbutulás, hogy csak párat említsünk. Hasonlóan kártékony mindennapi ételeink közül a burgonya és a cukor. Ezek után logikus, hogy az általa kidolgozott étrend mindezeket nem tartalmazza. Jelen kötetében olyan ételek receptjei kaptak helyet, amelyek kivétel nélkül megfelelnek a Perlmutter-féle elvárásoknak. Elsőként az akceptálható alapanyagokat sorolja fel, majd az ezekből előállítható alapkészítményeket, reggelire, ebédre, vacsorára ajánlott fogásokat, snackeket és desszerteket. A színes képmelléklettel kiegészített kötet végén mutató segíti a keresést. A kiadvány nemcsak a Perlmutter-féle módszer követőinek ajánlható, de nyugodtan forgatható egészséges fogásokat tartalmazó, átlagos szakácskönyvként is. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]
|
|
|