Ötvös Zsuzsanna lelkesedésből és önszorgalomból lett amatőr sütikészítőből profi cukrászmesterré, olyannyira, hogy ma már a szakmai elit tagjának számít, topkategóriás éttermeknek készíti édességkölteményeit. Most megjelenő könyvében laikusokkal osztja meg tudását, az alapoktól egészen haladó
[>>>]
Ötvös Zsuzsanna lelkesedésből és önszorgalomból lett amatőr sütikészítőből profi cukrászmesterré, olyannyira, hogy ma már a szakmai elit tagjának számít, topkategóriás éttermeknek készíti édességkölteményeit. Most megjelenő könyvében laikusokkal osztja meg tudását, az alapoktól egészen haladó szintig. Elsőként a minőségi cukrászkodáshoz nélkülözhetetlen alapanyagokat és eszközöket mutatja be, majd leírja az alaprecepteket, kezdve a piskótákkal és omlós tésztákkal, folytatva a különféle krémekkel és mousse-okkal, a ropogós rétegfajtákkal, a betétekkel, bevonókkal és csokoládédíszekkel. Ezeket követik az ún. komplex receptek: a torták, sablé breton-alapú torták, pohárdesszertek, valamint a vágott és formában készült monodesszertek. A színes fotókkal illusztrált kötet leginkább gyakorlott, a süteménykészítés magasiskolájával kacérkodó amatőr "cukrászoknak" ajánlható. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]