Kárai Dávid ÍzHUSZÁR néven lett közismert gasztronómiai szakíró és blogger, majd pedig a hasonló nevet viselő magazin alapító-szerkesztője. Az általa közölt receptek közös jellemzője a házias jelleg, a klasszikus, hagyományos ízvilág. Ezt az irányzatot viszi ebben a könyvében is, amelynek nem
[>>>]
Kárai Dávid ÍzHUSZÁR néven lett közismert gasztronómiai szakíró és blogger, majd pedig a hasonló nevet viselő magazin alapító-szerkesztője. Az általa közölt receptek közös jellemzője a házias jelleg, a klasszikus, hagyományos ízvilág. Ezt az irányzatot viszi ebben a könyvében is, amelynek nem titkolt célja, hogy mindenkinek kedvet csináljon az otthoni sütés-főzéshez, úgy hétköznapokon, mint ünnepnapokon. A sort hét könnyen összedobható, reggelire ajánlott recept nyitja meg, amit követnek a húsmentes, a munkahelyi ebédre ajánlott, otthoni maradékból összedobható fogások, a "kanapévacsorák", a vasárnapi és ünnepi asztalra, illetve baráti összejövetelekre javasolt finomságok, továbbá édességek. A leírásokat színes fotók kísérik a szakácskönyvben, amely tele van egyszerű, eredeti ötletekkel, s így széles körben ajánlható. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]